Referenties en ervaringen van TV kast op maat

Wij kunnen u van alles vertellen over een tv kast op maat. Dat doen we dan ook graag. Maar het is voor u waarschijnlijk veel belangrijker om te horen hoe ánderen onze producten en service hebben ervaren. Anderen die u voor gingen in het ontwerpen en bestellen van een unieke tv kast op maat. We laten onze klanten graag aan het woord over hun ervaringen met TV kast op maat.

Afgeronde projecten van TV kast op maat

Hieronder vindt u een greep uit de reacties die we hebben gekregen van onze klanten. Aan de hand van foto’s laten zij trots hun tv kast op maat zien. En daar zijn wij natuurlijk ook trots op! Want wat is er nu mooier dan tevreden klanten? Laat u inspireren door de persoonlijke voorbeelden van mensen die net als u op zoek waren naar een tv kast op maat.

Enthousiast geworden over TV kast op maat? Vraag een 3D tekening met offerte op of maak een afspraak voor online advies.

Wit-grijze TV kast met lades, deuren en kleppen

Eindelijk een kast gevonden die ons een oplossing biedt voor het wegwerken van alle audio-apparatuur! We zijn erg blij dat we tvkastopmaat.nl hebben gevonden! Voor een goed advies bij het ontwerpen van de kast, goed contact via e-mail om de puntjes op de i te zetten en een prachtige afwerking moet je hier absoluut zijn!

Wit-grijze TV kast met lades en klep

Ook wij waren al langer op zoek naar het juiste TV meubel om alle apparatuur incl. Canton soundbar onzichtbaar te kunnen plaatsen. Uiteindelijk bij TV kast op maat terecht gekomen en na een paar bezoekjes en wat e-mail verkeer was het geregeld. Wouter bedankt voor de goede begeleiding, de nuttige tips, het ontwerp en natuurlijk de prachtige kast! Ik dacht dat ik een “pietje precies” was maar heb m’n meerdere gevonden 😉

Witte TV wandkast met schuifdeur

Ook ons lukte het niet om in reguliere meubelzaken zaken een kast te vinden die precies bij onze wensen past. Na een bezoek aan de showroom in Duitsland en wat e-mails en tekeningen verder is er een ontwerp helemaal naar onze smaak gekomen. De flexibiliteit van de ontwerper maar ook het professionele advies vinden wij heel waardevol. We zijn heel erg opgetogen over de uitvoering, de afwerking, de gebruikte materialen en de plaatsing. Een mooie kwaliteit meubel voor een prima prijs. Het resultaat mag er zijn! De strakke dimbare LED lampjes maken het helemaal af. TVkastopmaat is voor ons een heel betrouwbaar en professioneel adres gebleken dat we graag aanbevelen.

Witte TV kast met tv lift en deuren

Wij hebben lang gezocht naar een tv kast die aan al onze verwachtingen voldeed en hebben hem nu in huis staan! Het is een prachtig strak dressoir geworden waarin de tv aan de linkerkant heel mooi is weggewerkt. Met één druk op de knop opent de klep en komt de tv via een lift omhoog. Aan de rechterkant is ruimte voor het plaatsen van accessoires. Het heen en weer mailen met Wouter om tot het finale ontwerp te komen verliep snel en soepel. We hadden telkens binnen een dag reactie en een nieuw ontwerp in de mail net zolang tot het perfect was. Voor iedere wens had hij een goede en mooie oplossing. En ook de levering en montage zijn met veel toewijding en precisie uitgevoerd. Wat ons betreft topkwaliteit voor een zeer goede prijs!

Witte TV wandkast

We zijn er erg tevreden over de kast en de prettige samenwerking om tot deze uitkomst te komen.

Zwevende grijze TV kast met lades

Lange tijd op zoek geweest naar het perfecte maatmeubel voor onze TV en na lang zoekwerk in zee gegaan met Tvkastopmaat.nl. Al vanaf het eerste contact bleek dat we daarmee een goede keuze hadden gemaakt.Tvkastopmaat.nl denkt mee in het ontwerp (zeer uitgebreide tekeningen), heeft goede tips en is altijd bereid om een stap verder te denken. Ook de levering was zeer goed en professioneel. Een absolute aanrader dus.

Twee witte tv kasten op maat

De beide kasten bevallen uitstekend. Top kwaliteit en top service. Super dat het mogelijk is om de kasten naar wens te laten maken of aanpassen.

Witte tv kast met kleppen

We zijn heel erg tevreden met het TV meubel. Je hebt ons goed geadviseerd en alle apparatuur past er mooi in! Goed advies, goede service en snelle levering! Dankjewel!

Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan

Onze experts staan voor u klaar om uw TV kast te ontwerpen. Na ontvangst van uw aanvraag ontvangt u binnen 48 uur een 3d-tekening van uw TV kast. Precies zoals u hem graag wilt!