Bel mij terug!

Privacy statement

Istare BV is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacy statement.

Contactgegevens
Istare BV
A. Schweitzerlaan 18
7101 JW Winterswijk
Email finance@istare.nl
Web: www.tvkastopmaat.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken
TVkastopmaat.nl is onderdeel van Istare B.V. en verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken.

  • Voor- en achternaam
  • Bedrijfsnaam
  • Adresgegevens (zakelijk)
  • Telefoonnummers (zakelijk)
  • E-mailadres (zakelijk)
  • Functie
  • IBAN bankrekeningnummer (zakelijk)
  • Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt in correspondentie en telefonisch

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker jonger dan 16 jaar is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via finance@istare.nl , dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Istare BV verwerkt uw persoonsgegevens op basis van een overeenkomst of toestemming voor de volgende doelen:

  • Verzenden van facturen en het afhandelen van uw betalingen
  • Verzenden van onze nieuwsbrieven
  • U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten

Geautomatiseerde besluitvorming
Istare BV neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Istare BV) tussen zit

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
Istare BV bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

Delen van persoonsgegevens met derden
Istare BV kan uw persoonsgegevens met verschillende derden delen als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Dit doen wij alleen met uw nadrukkelijke toestemming. Met bedrijven die u gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Istare BV blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Istare BV gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Istare BV en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar finance@istare.nl

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

Istare BV wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Categorie persoonsgegevens Bewaartermijn Reden
Klanten administratie 7 jaar Overeenkomst & Garantie
Financiële administratie 7 jaar Wettelijke termijn
     

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Istare BV neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op via finance@istare.nl

Showrooms TV kast op maat

Inspiratie opdoen voor uw tv kast op maat? Dat kan op deze website, maar ook in de showrooms van Tv kast op maat door heel Nederland. We hebben vestigingen in Nijmegen en Eindhoven. Hier kunt u voorbeelden zien, voelen en proberen van een tv kast op maat. U kunt binnenlopen tijdens de openingstijden, of maak een afspraak op een ander moment. We nemen dan alle tijd om uw wensen en ideeën door te nemen en vertellen u graag meer over de mogelijkheden van een tv kast op maat. Kijk hier voor de adressen van onze showrooms of vul het contactformulier in en vraag naar de dichtstbijzijnde vestiging van TV kast op maat.

Kwaliteit voor een gunstige prijs
Wat kost nu zo’n tv kast op maat? De prijs zal u op een positieve manier verrassen! Dat komt door de directe werkwijze van TV kast op maat. Wij leveren rechtstreeks aan u als consument en hebben dus niet te maken met tussenpartijen. Dankzij de korte lijnen van bestelling tot productie en levering blijven de kosten beperkt. Dat voordeel ziet u terug in de gunstige prijs voor uw maatwerk tv meubel. Benieuwd? Ontwerp aan de hand van de voorbeelden en uw eigen wensen en ideeën uw tv kast op maat en ontvang binnen 48 uur een offerte. Of maak een afspraak bij een van de showrooms van TV kast op maat.
Thuisadvies van TV kast op maat
Met alle mogelijkheden die TV kast op maat biedt, is het ontwerpen van uw persoonlijke tv meubel misschien best lastig. Geen probleem! TV kast op maat geeft graag thuisadvies: een compleet advies, gewoon bij u thuis. Gewapend met meetlint, kleurstalen en laptop met tekenprogramma ontwerpen we bij u thuis in 3D uw ideale kast op maat. We berekenen ook direct de definitieve prijs voor uw tv meubel. Kijk hier voor meer informatie over advies aan huis of om direct een afspraak te maken voor uw thuisadvies.