oranje balk
Een van onze tv-kasten in hangende uitvoering met een losse boekenkast

"U stelt samen en we maken

uw tv kast op maat"

oranje balk

Over uw tv-kast is nagedacht

Wij produceren al jarenlang kasten op maat. En dat is minder kostbaar dan u denkt. We weten wat het is om kasten te maken die mooi zijn en ook nog eens functioneel.
U heeft iets in uw hoofd, u wilt niet voor niets een kast. U weet wat erin moet, voordat u een kast hebt gezien weet u al hoe u ‘m ingedeeld wilt hebben. En wij, wij gaan verder dan u kunt denken, we denken aan dingen die u misschien wel over het hoofd zou zien. Onze tv-kasten hebben bijvoorbeeld standaard een achterwand met ventilatie/kabelsleuf, zowel aan de boven- als de onderkant. Alle tussenwanden staan los van de achterwand, zodat de kabels moeiteloos van het ene naar het andere apparaat kunnen lopen.

 

tvkastopmaat.nl staat voor topkwaliteit

De directe werkwijze van tvkastopmaat.nl heeft een belangrijk voordeel. Een kort traject naar u als consument betekent dat wij voor zeer gunstige prijzen kunnen leveren, ja ook maatwerk. En onmiddellijk denkt u: kan ik vertrouwen op de kwaliteit? En of u dat kunt! We produceren in het Duitse Bocholt, vlak over de Nederlandse grens. We verwerken uitsluitend 1e klas materialen van gerenommeerde leveranciers zoals Hettich, Egger, Ostermann, Hafele etc. Alles wordt vooraf nauwgezet gecontroleerd voordat het verwerkt wordt. Als de kast gereed is lopen we ‘m tot in de details na. Topkwaliteit, minder krijgt u niet.

 

Verregaande garantie, dat is tvkastopmaat.nl
Binnen vier weken na uw bestelling nemen we contact met u op per e-mail over de leverdatum. Vanaf dat moment heeft u uw kast binnen twee weken in huis. Bij de bestelling doet u een aanbetaling. De rest betaalt u bij aflevering. U krijgt twee jaar volledige garantie! En bovendien een leveringsgarantie: bij overschrijding van de levertijd mag u voor de eerste twee weken 5% van de prijs aftrekken. En voor iedere volgende week nog eens 10% extra!

 

Service, niets is ons teveel

Onze kasten op maat worden zonder meerkosten bezorgd in heel Nederland ( m.u.v. de Waddeneilanden). De kasten zijn kant-en-klaar, u hoeft dus niets zelf te monteren. De kasten worden bij u thuisgebracht, uitgepakt en op de juiste plaats gezet. Als u vragen heeft, dan beantwoorden wij die graag. Alle verpakkingmaterialen nemen wij weer mee, opgeruimd staat netjes. En u, veel plezier met uw persoonlijke tv-kast..!

 

Advies thuis

Laat u thuis adviseren. Wij komen graag bij thuis voor een compleet advies. Inclusief meetlint en kleurstalen.
Ter plaatse tekenen wij in 3D de ideale kast voor u en vertellen direct wat de definitieve prijs is.

Lees hier verder voor meer informatie....

 

 

Betaling
Het (restant) factuurbedrag dient te worden voldaan bij alfevering van uw bestelling. Betalen kan a contant of met een eenmalige machtiging.

 

Garantie
Tvkastopmaat.nl maakt uitstekende kasten voor een redelijke prijs. Daarom kunnen wij u maar liefst 2 jaar volledige garantie geven op alle materialen. Na 2 jaar is onze uitgebreide garantie van toepassing. Deze kunt u nalezen in onze leveringsvoorwaarden.