TV Kast Op Maat

TV wandkasten

Al onze kasten worden op maat gemaakt. Bekijk onze voorbeeld projecten en deel uw wensen in de offerte aanvraag. Wij personaliseren uw kast geheel naar wens.

100% Maatwerk

Tot op de millimeter nauwkeurig. Indeling precies zoals u dat wilt.

dialog
Persoonlijke service

Direct contact met uw ontwerper. Ontwerp samen de perfecte TV kast.

De beste materialen

Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardig materiaal van de beste leveranciers.

Volledige ontzorging

Van inmeet- tot montageservice! Wij ontzorgen u volledig.

Bekijk onze voorbeeldkasten

TV wandkast op maat met diepte variatie

Vanaf €7000,-
Bekijk deze TV Kast

TV wandkast met speakerdoeken

Vanaf €10000,-
Bekijk deze TV Kast

Hangende TV wandkast

Vanaf €4800,-
Bekijk deze TV Kast

TV wandkast met kleppen

Vanaf €6050,-
Bekijk deze TV Kast

TV wandkast met schuifdeuren en diepteverschil

Vanaf €10.500,-
Bekijk deze TV Kast

Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan

Na ontvangst van uw aanvraag ontwerpt een van onze experts uw TV kast geheel naar wens. U ontvangt van ons een 3D ontwerp en offerte op maat. Precies zoals u de TV kast graag wilt!

TV wandkasten van muur tot muur!

U brengt veel tijd door in uw woonkamer. Logisch dat er kastruimte moet zijn voor uiteenlopende spullen. Een deel hiervan wilt u kunnen zien, terwijl u andere zaken liever uit het zicht opbergt. Etaleren én opbergen dus. En als u dat dan ook nog eens kunt combineren met een oplossing voor uw televisie… TV kast op maat heeft het antwoord: een wandmeubel tv kast. Samengesteld uit elementen op maat voor al uw opbergvraagstukken. Met schuifdeuren, klepkasten of open schappen. Zelfs kasten met doorgeefluiken of deuren aan twee kanten zijn mogelijk. Uw tv en bijbehorende apparatuur integreren we naadloos in zo’n wandmeubel tv kast op maat. Neem vrijblijvend contact met ons op en we ontwerpen samen een wandmeubel tv kast die aan al uw wensen voldoet.

TV wandkasten van de hoogste kwaliteit!

Voor onze TV kasten werken we uitsluitend met eersteklas materialen van gerenommeerde leveranciers zoals Decolegno, Egger en Ostermann. Wij werken uitsluitend samen met FSC gecertificeerde leveranciers voor ons hout.

Graag maken wij gebruik van het plaatmateriaal van Decolegno. Deze materialen zijn uniek vanwege de hoge designwaarde en mogelijkheid tot voelbare structuren op het plaatwerk.

Tot op de millimeter nauwkeurig

Hoe breed, hoog en diep moet uw zwevende tv meubel zijn? Zeg het maar! Uiteraard is het ook mogelijk om meerde hoogtes of dieptes te gebruiken.

Kastindeling naar wens

Ook de indeling bepaalt u zelf. Met open elementen, kleppen, (schuif)deuren of laden? Alles kan met een tv kast op maat.

Volop keuze in kleur en afwerking

TV kast op maat voert uw zwevende tv meubel uit in melamine, lak of echt houtfineer. Kasten kunnen in elke RAL of NCS kleur gespoten worden. U kunt daarnaast kiezen uit talloze detail afwerkingen. 

Veel gestelde vragen

TV kast op maat levert topkwaliteit, dat garanderen we! Daarom krijgt u maar liefst 2 jaar volledige garantie op uw nieuwe tv meubel en 7 jaar op materialen. Ook als het gaat om levertijden kunt u rekenen op verregaande garantie.

De levertijd is 6-8 weken. De exacte leverdatum wordt in overleg bepaald en direct gecombineerd met de montage.

Bij de bestelling doet u een aanbetaling. De rest betaalt u bij aflevering. We bieden u hierbij leveringsgarantie. Lees alles over garantie en levering na in de leveringsvoorwaarden van TV kast op maat.

Al onze prijzen zijn inclusief levering en montage. Hier zitten geen extra kosten aan verbonden.