TV Kast Op Maat

TV kasten met lift

Al onze kasten worden op maat gemaakt. Bekijk onze voorbeeld projecten en deel uw wensen in de offerte aanvraag. Wij personaliseren uw kast geheel naar wens.

100% Maatwerk

Tot op de millimeter nauwkeurig. Indeling precies zoals u dat wilt.

dialog
Persoonlijke service

Direct contact met uw ontwerper. Ontwerp samen de perfecte TV kast.

De beste materialen

Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardig materiaal van de beste leveranciers.

Volledige ontzorging

Van inmeet- tot montageservice! Wij ontzorgen u volledig.

Bekijk onze voorbeeldkasten

TV meubel met lift en speakerdoek

Vanaf €3950,-
Bekijk deze TV Kast

TV kast met lift en speakerdoek

Vanaf €4000,-
Bekijk deze TV Kast

Slaapkamer TV kast met lift

Vanaf €4000,-
Bekijk deze TV Kast

Compacte TV kast met lift

Vanaf €4500,-
Bekijk deze TV Kast

Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan

Na ontvangst van uw aanvraag ontwerpt een van onze experts uw TV kast geheel naar wens. U ontvangt van ons een 3D ontwerp en offerte op maat. Precies zoals u de TV kast graag wilt!

De tv uit beeld dankzij tv kast met lift

Een platte tv is mooi, maar soms wilt u hem niet in het zicht hebben staan. Met een tv kast met lift kunt u uw LED tv (tot 60 inch) volledig laten verzinken in het tv meubel. Een speciaal lift mechanisme zorgt ervoor dat u uw televisie naar wens naar beneden kunt laten zakken en weer tevoorschijn kunt toveren. Dat is nog eens een opzienbarende oplossing! En alle apparatuur werkt u natuurlijk ook netjes weg in zo’n tv kast met lift op maat. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op. We ontwerpen graag samen met u een tv kast met lift die perfect aansluit bij uw wensen.

TV kasten met lift van de hoogste kwaliteit!

Voor onze TV kasten werken we uitsluitend met eersteklas materialen van gerenommeerde leveranciers zoals Decolegno, Egger en Ostermann. Wij werken uitsluitend samen met FSC gecertificeerde leveranciers voor ons hout.

Graag maken wij gebruik van het plaatmateriaal van Decolegno. Deze materialen zijn uniek vanwege de hoge designwaarde en mogelijkheid tot voelbare structuren op het plaatwerk.

Tot op de millimeter nauwkeurig

Hoe breed, hoog en diep moet uw zwevende tv meubel zijn? Zeg het maar! Uiteraard is het ook mogelijk om meerde hoogtes of dieptes te gebruiken.

Kastindeling naar wens

Ook de indeling bepaalt u zelf. Met open elementen, kleppen, (schuif)deuren of laden? Alles kan met een tv kast op maat.

Volop keuze in kleur en afwerking

TV kast op maat voert uw zwevende tv meubel uit in melamine, lak of echt houtfineer. Kasten kunnen in elke RAL of NCS kleur gespoten worden. U kunt daarnaast kiezen uit talloze detail afwerkingen. 

Veel gestelde vragen

TV kast op maat levert topkwaliteit, dat garanderen we! Daarom krijgt u maar liefst 2 jaar volledige garantie op uw nieuwe tv meubel en 7 jaar op materialen. Ook als het gaat om levertijden kunt u rekenen op verregaande garantie.

De levertijd is 6-8 weken. De exacte leverdatum wordt in overleg bepaald en direct gecombineerd met de montage.

Bij de bestelling doet u een aanbetaling. De rest betaalt u bij aflevering. We bieden u hierbij leveringsgarantie. Lees alles over garantie en levering na in de leveringsvoorwaarden van TV kast op maat.

Al onze prijzen zijn inclusief levering en montage. Hier zitten geen extra kosten aan verbonden.