Bel mij terug!

Thuis advies bij het ontwerp van uw tv kast op maat

Waar moet uw tv kast staan of hangen? Welke apparaten en andere spullen wilt u graag opbergen? Welke indeling, stijl en afwerking heeft u in gedachten? Met alle mogelijkheden die er zijn, is het best fijn als er iemand met u meedenkt over uw tv kast op maat. Thuis advies krijgen is dan natuurlijk het prettigst. In uw eigen huis kunt u precies aangeven waar uw tv kast op maat moet komen, zodat we direct de juiste afmetingen kunnen vastleggen. Bovendien krijgen we meteen een indruk van uw woonstijl, zodat we beter kunnen adviseren over de mogelijkheden voor uw tv kast op maat.

Gratis 3D ontwerp en advies aan huis

Als we de maten op papier hebben, ontwerpen we in alle rust samen de tv kast op maat die aansluit bij uw wensen en ideeën. Dit doen we in een 3D tekenprogramma, zodat u realtime mee kunt kijken en een duidelijk beeld krijgt van het resultaat. Daarnaast kunnen we aan de hand van een aantal demonstratiemeubels een indruk geven van de mogelijkheden en kwaliteit van uw tv kast op maat.

De voordelen van thuis advies

We zetten de voordelen van advies aan huis op een rij:

  • Deskundig advies gewoon bij u thuis. U hoeft dus niet naar een winkel of showroom
  • TV kast op maat krijgt een perfect beeld van uw woonsituatie – en u een heldere 3D visualisatie
  • TV kast op maat denkt vrijblijvend met u mee
  • U krijgt een kleuradvies afgestemd op uw interieur
  • TV kast op maat kan ter plekke de exacte maten bepalen voor uw tv meub

Zo bent u verzekerd van een tv kast op maat die perfect aansluit bij uw wensen en mogelijkheden.

Kleuradvies: het juiste advies voor uw tv kast op maat

Welke kleur kiest u voor uw tv kast op maat? Wat voor afwerking past het beste bij uw woonstijl? De mogelijkheden zijn enorm. Een goed advies kan u helpen om een weloverwogen beslissing te nemen. TV kast op maat geeft graag bij u thuis advies, zodat we de juiste match kunnen maken met de stijl en kleuren in uw interieur. Wij werken vooral met RAL en NCS kleuren. Hiermee hebben we een uitgebreide basis en kunnen we vrijwel elke kleur verzorgen voor uw tv kast op maat.

Vrijblijvende afspraak voor gratis thuis advies

Wilt u thuis advies bij het ontwerpen van uw tv kast op maat? Neem gerust contact met ons op via onderstaand formulier. We maken graag een afspraak voor een adviesgesprek aan huis. Deze afspraak is gratis en verplicht u tot niets.

U wilt een vrijblijvend thuisadvies?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Showrooms TV kast op maat

Inspiratie opdoen voor uw tv kast op maat? Dat kan op deze website, maar ook in de showrooms van Tv kast op maat door heel Nederland. We hebben vestigingen in Nijmegen en Eindhoven. Hier kunt u voorbeelden zien, voelen en proberen van een tv kast op maat. U kunt binnenlopen tijdens de openingstijden, of maak een afspraak op een ander moment. We nemen dan alle tijd om uw wensen en ideeën door te nemen en vertellen u graag meer over de mogelijkheden van een tv kast op maat. Kijk hier voor de adressen van onze showrooms of vul het contactformulier in en vraag naar de dichtstbijzijnde vestiging van TV kast op maat.

Kwaliteit voor een gunstige prijs
Wat kost nu zo’n tv kast op maat? De prijs zal u op een positieve manier verrassen! Dat komt door de directe werkwijze van TV kast op maat. Wij leveren rechtstreeks aan u als consument en hebben dus niet te maken met tussenpartijen. Dankzij de korte lijnen van bestelling tot productie en levering blijven de kosten beperkt. Dat voordeel ziet u terug in de gunstige prijs voor uw maatwerk tv meubel. Benieuwd? Ontwerp aan de hand van de voorbeelden en uw eigen wensen en ideeën uw tv kast op maat en ontvang binnen 48 uur een offerte. Of maak een afspraak bij een van de showrooms van TV kast op maat.
Thuisadvies van TV kast op maat
Met alle mogelijkheden die TV kast op maat biedt, is het ontwerpen van uw persoonlijke tv meubel misschien best lastig. Geen probleem! TV kast op maat geeft graag thuisadvies: een compleet advies, gewoon bij u thuis. Gewapend met meetlint, kleurstalen en laptop met tekenprogramma ontwerpen we bij u thuis in 3D uw ideale kast op maat. We berekenen ook direct de definitieve prijs voor uw tv meubel. Kijk hier voor meer informatie over advies aan huis of om direct een afspraak te maken voor uw thuisadvies.