Bel mij terug!

Wat kost een tv kast op maat? Binnen 48 uur een offerte!

U kunt kiezen vanuit bepaalde basisafmetingen (zie onder ‘voorbeelden’) en uw eigen indeling en uitvoering bepalen. Komt u niet uit met de basismaten, vul dan het onderstaande formulier in. Binnen 48 uur krijgt u dan een 3d-tekening van uw persoonlijke tv-kast, inclusief de offerte. En u zult verbaasd zijn: maatwerk van tvkastopmaat.nl is echt niet kostbaar!

Maximale maat van de kast

maatvoering

Indeling

Inhoud

Aantal hifi componenten in open vak (zichtbaar)

Aantal hifi componenten achter een deur of klep

Soundbar in open middenvak (afmeting)

Speakerdoek

Uitvoering

Kies materiaal, kleur en greep

Melamine info

Lak info

Fineer info

Greep info

Overige vragen en wensen

Persoonlijke gegevens


Uw privacy

Tvkastopmaat.nl garandeert u dat al uw persoonsgegevens uitsluitend worden gebruikt voor directe communicatie betreffende uw bestelling of offerte. Tvkastopmaat.nl stuurt geen mailing of andere ongevraagde info. Gegevens voor het aanvragen van een offerte worden niet in ons ordersysteem of een andere database opgenomen. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt.

Showrooms TV kast op maat

Inspiratie opdoen voor uw tv kast op maat? Dat kan op deze website, maar ook in de showrooms van Tv kast op maat door heel Nederland. We hebben vestigingen in Nijmegen en Eindhoven. Hier kunt u voorbeelden zien, voelen en proberen van een tv kast op maat. U kunt binnenlopen tijdens de openingstijden, of maak een afspraak op een ander moment. We nemen dan alle tijd om uw wensen en ideeën door te nemen en vertellen u graag meer over de mogelijkheden van een tv kast op maat. Kijk hier voor de adressen van onze showrooms of vul het contactformulier in en vraag naar de dichtstbijzijnde vestiging van TV kast op maat.

Kwaliteit voor een gunstige prijs
Wat kost nu zo’n tv kast op maat? De prijs zal u op een positieve manier verrassen! Dat komt door de directe werkwijze van TV kast op maat. Wij leveren rechtstreeks aan u als consument en hebben dus niet te maken met tussenpartijen. Dankzij de korte lijnen van bestelling tot productie en levering blijven de kosten beperkt. Dat voordeel ziet u terug in de gunstige prijs voor uw maatwerk tv meubel. Benieuwd? Ontwerp aan de hand van de voorbeelden en uw eigen wensen en ideeën uw tv kast op maat en ontvang binnen 48 uur een offerte. Of maak een afspraak bij een van de showrooms van TV kast op maat.
Thuisadvies van TV kast op maat
Met alle mogelijkheden die TV kast op maat biedt, is het ontwerpen van uw persoonlijke tv meubel misschien best lastig. Geen probleem! TV kast op maat geeft graag thuisadvies: een compleet advies, gewoon bij u thuis. Gewapend met meetlint, kleurstalen en laptop met tekenprogramma ontwerpen we bij u thuis in 3D uw ideale kast op maat. We berekenen ook direct de definitieve prijs voor uw tv meubel. Kijk hier voor meer informatie over advies aan huis of om direct een afspraak te maken voor uw thuisadvies.